”Philip er en af de personer som jeg har mødt på min vej, som har gjort allerstørst størst indtryk på mig.

Philip har en fantastisk personlighed, favner utrolig bredt og han er virkelig dygtig til, at få det bedste frem i andre mennesker. Philips indlevelsesevne er helt unik og han er fantastisk til at “provokerer” på den gode måde, så jeg rykkede mig”. 

Carsten Lindkvist Madsen – Administrerende direktør EFG A/S

”Tak, for et fantastisk foredrag! Jeg fik den samme følelse som når jeg ser en fantastisk film og efterfølgende bliver inspireret til at gøre en indsats for at blive et bedre menneske. Det gjorde du også for mig idag, som inspiration til mit fremtidige lederskab, men faktisk også mit privatliv. Stor indsigt og troværdighed!! Tak!”

René Vestergård Nielsen – Aarhus Kommune

“Kurset var af meget høj kvalitet. En fantastisk underviser, som forstår at finde lige det, der får den enkelte til at udvikle sig.” 

Rikke Slej, HR Business Partner Alka Forsikring

”Philip har en særlig evne til at sætte sig ind i andres sted. Han besider en fantastisk kombination af ro og troværdig, samtidig med at han er målrettet og forretningsorienteret. Det gælder også for Philips formidling; tydelige og troværdig budskaber, der rammer lige i øjenhøjde, hvad enten det er store eller små forsamlinger.”

Trine Colding, HR Direktør, Hotel D’Angelterre

”Philip er en usædvanlig dygtig underviser i præsentation og gennemslagskraft. Philip lykkes virkeligt godt med at skabe en tryg atmosfære, hvor deltagerne tør udfordre sig selv godt hjulpet af Philip, som med sin store faglighed spotter det udviklingsområde hos hver deltager, hvor det giver mest værdi at sætte ind med udgangspunkt i personens arbejdsmæssige situation.” 

Birgitte Svejstrup – HR Business Partner, Arla Foods

”Der var tale om en konference med et meget højt ambitionsniveau og med store udfordringer for arrangørerne.
Som arrangører følte vi, at alt klappede fuldkommen perfekt på dagen.
Derfor var det en stor glæde, at konferencedeltagerne efterfølgende i deres evaluering af konferencen gav fuldkommen topkarakter til såvel indhold som afvikling af personalekonferencen.
Og jeg kan tilføje, at jeg på det personlige plan oplevede Philip som en yderst kompetent og behagelig samarbejdspartner.”

Jens Ryskov Madsen – Københavns Kommune

”Philip er som person enormt tillidsvækkende og man føler sig virkelig i gode hænder. Hans værktøjs kasse er rigtig stor og tingene bliver ikke gjort mere komplekse end nødvendigt. Han er rigtig god til at improvisere og lade samtalerne styret af mig og så kører han bare med og giver en et kvalificeret modspil. Jeg har virkelig udviklet mig både som leder og person i den tid som jeg havde ham som coach.”

Leslie Krivaa – Planlægningschef

“Det er et af de bedste kurser, jeg har været på – og det er ikke så få gennem årene. Jeg har fået rigtigt meget med mig, som jeg kan implementere i både arbejdsliv og privatliv med det samme.”

Kristine Jørgensen, KMD – Workzone Consulting

”Jeg har haft den store fornøjelse, at deltage i Philip Antonakakis kursus Præsentationsteknik og Gennemslagskraft igennem mit arbejde som Projektleder ved Würth Danmark A/S.
Jeg kan varmt anbefale Philip til andre, der lige som jeg ofte skal kommunikere komplekse budskaber ud til en masse interessenter.” 

Donny Holm, Projektleder Wurth Danmark A/S

“Supergodt kursus! Det vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde, og jeg har fået en masse værktøjer at arbejde videre med selv.”

Martin Wallenius, Manager Philips Lighting

“Supergodt kursus! Det vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde, og jeg har fået en masse væktøjer at arbejde videre med selv.”

Jeanne Norman, Cirque Bredbånd

“Helt fantastisk kursus. Fik meget stort udbytte. Har særligt lært at strække mig i flere retninger og at gøre mine præsentationer mere levende og indbydende. Underviseren var helt eminent til at tilpasse kurset til mig og de andre deltagere.”

Bo Pilloni, Senior Ingeneer GN Resound

”Et kursus med meget højt niveau og vægt på den enkelte kursusdeltagers egentlige behov.”

Martin Frausing Poulsen, Dansk Supermarked A/S

”Jeg har ved flere lejligheder været til foredrag med Philip, og har været meget inspireret af ham og hans måde at fremføre sine synspunkter på.
Senest har jeg haft fornøjelsen af private seancer med Philip, hvor han har coachet mig i emnerne kommunikation, præsentation og gennemslagskraft. Et forløb som har været enormt givtigt for mig personligt og i mit arbejde. Jeg kan varmt anbefale Philip til enhver som gerne vil lære lidt om sig selv og om kommunikation.”

Jesper Mandrup Keld, Scalepoint Technologies, Head of Consulting and Projects

”Philip is the most dedicated and competent instructor within his territory.
It was very inspiring to participate in Philip’s training.”

Martin Skjødt Poulsen, Information Security Expert, Dansk Supermarked.

”Han er en kanondygtig underviser, der var godt forberedt, omstillingsparat, velkvalificeret og fokuseret på, hvad vi havde brug for.” 

Joan Hjøllund Askaa, BEC

”Super godt kursus, og alle deltagere rykkede sig i deres evner til at præsentere.”

Sofie Wandrup, Projektleder Medico Innovation

“Kurset opfyldte alle mine forventninger, og jeg har opnået en større tro på mig selv.”
Søren Madsen, Blue Water Shipping A/S
“Fastholdende, spændende og udfordrende kursus. Jeg har lært at tro mere på mig selv, og kurset vil få stor indflydelse på mit arbejde. Jeg tænker over kurset og mine nye værktøjer dagligt.”

Tina Thorup Olsen, URTEKRAM International A/S

“Kurset var præget af en særdeles forberedt og kvalitetsbevidst underviser, der har noget ballast at spille ind med. Kurset vil få meget stor indflydelse på mit fremtidige arbejde.”

Michael Andersen, Boligkontoret Århus

“Virkelig godt kursus. Under kurset blev der taget hensyn til vores forventninger til kurset, og min fornemmelse var, at kurset blev 100% skræddersyet vores individuelle baggrund og behov”

Susanne Rosenberg, Telia

”Kurset var af høj kvalitet, og jeg har lært en masse der vil forbedre mine fremtidige præsentationer.”

Emil Hornung-Nissen, Aarhus Universitet