Om Philip

Min uddannelse er oprindeligt som skuespiller, og de sidste 12 år, har jeg sideløbende med roller på teater og tv, brugt til at træne medarbejdere, ledere og topchefer i en lang række danske og internationale virksomheder.

En bachelor i teatervidenskab og græsk fra Københavns Universitet i 2004 er blevet suppleret med efteruddannelse indenfor NLP og personprofilværktøjer, og pt. er jeg i gang med en efteruddannelse hos verdens førende mentaltræner Anthony Robbins.

I årene 2008-2011 arbejdede jeg for konsulenthuset TACK International og videreudviklede min viden og erfaring i at undervise folk fra erhvervslivet i kommunikation, kropssprog, præsentationsteknik, salg og ledelse.

Dertil er kommet, at jeg seneste år har holdt foredrag om, hvordan vi blandt andet tackler forandringer, svære relationer, og om hvordan alle kan nå ud over rampen med deres budskab ved at bruge lidt mere af sig selv.

Mine første virksomhed Teater TurnAround har siden 2003 specialiseret sig i at bruge skuespil til udvikling af virksomheder og organisationer indenfor bl.a. præsentationsteknik, adfærd og kommunikation, samarbejde, ledelse og salg.

Antonakakis.dk lancerede jeg i 2011, som den del der først og fremmest indeholder kurser og foredrag.

Teater TurnAround og Antonakakis.dk bidrager til vækst i virksomheder og organisationer ved en kombination af skuespillerens værktøjer og progressive konsulentmetoder.

Vi bruger elementer og viden fra blandt andet dramaturgi, retorik, journalistik og psykologi. Vi har i dag tilknyttet ca. 20 skuespillere og 5 specialkonsulenter.

Se også: www.teaterturnaround.dk